Thursday, 1 March 2012

when exam around daaaaaa corner :')

Hello , hye , asslamualaikum :) hmm , lame nye tak update blog nii . well last week banyak naw aral yg melintang . okk , bukak tutup mata tbe2 march already . yawww , what so fast time passes -,-
ok sedar tak sedar jugakk next week dah mid sem exam . ok , perasaan no need to say , and i am really dont know how to express it . banyak kowt subject sem nii . rasa macam nak terkeluar sel-sel otak nii . haih =='
and now aku tengah menikmati* cuti sem yg sepatut nye dihabiskan untuk STUDY. Ok , kat rumah mmg boley study bangat . kerja aku kat umah nii : -MAKAN -TIDUR -TENGOK TV -ONLINE -TIDUR
teruk kann ! haihh =,=
niat dihati memang laa nak study , tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
harapan setinggi gunung ~
Btw , aku mmg dah pasang niat nak study jugakk sem ni . push push ! 4.0 :) baru laa gempakk ! nanti na complete kan degree with higher pointer . first class ! wink2**


macam nii laa :)
Tapi enn kalau nak macam nii kne laa study hard . akuu ni ? enjoyyyy ade laaa .  hm , no worries ,  i'll make a  super  duper miracle ^,^  
Dah nak exam nii , kne ubah perangai , i'll ensure that i'll make mybooks as my new boyfie :)
tak kesahh laa banyak macam nii ponn :')
and now aku rasa contengan sudah selesai and get ready for upcoming challenges :) yeahh . aja2 fighting !

No comments:

Post a Comment

coret coret disini !