Friday, 2 March 2012

OH MAN .



Assalamualaikum , hye bloggie :) entri kali ni simplle mimple ajerr  taktaw nak share ape . hmm , kat bawah ni ade la some reason why a man going to cry . whoaa . quit intresting kowtt -,- . tapi taktaw laa betul ke tak . but for me mostly macam laa betul :) lets take a look !

ANTARA PUNCA2 SEORANG LELAKI MENANGIS :
  • Si lelaki dianggap tidak wujud oleeh kekasihnye.
  • Si lelaki melihat kekasihnye bermesraan , curang , berpelukan dengan lelaki lain.
  • Si lelaki tidak dapat membahagiakan kekasihnye.
  • Si lelaki mendapat tahu bahawa kekasihnye hanyalah berpura pura mencintainye.
  • Kekasihnye tidak mencintainye secara ikhlas dan sepenuh hati , tetapi sekadar menggunakannye.
  • Si lelaki tidak dapat membantu wanita kesayangannye apabila kekasihnye benar-benar mahukan pertolongan.
  • Si lelaki berasa dipergunakan oleh kekasihnye.
  • Si lelaki melihat kekasihnye sakit , bersedih dan menangis.
  • Si lelaki merasakan kekasihnye bukan miliknye tetapi untuk lelaki yang lebih sempurna darinye.
  • Si lelaki ditinggalkan kekasihnye.

huhuhuuuu . haaa , wahai kaum hawa (!) ecehh . jgan lahh ingat kaum lelaki tuu takde perasaan , same je macam kite . kan kan :) cume yg mmbezekan keEGOaan nye laa . well , lelaki kann . And jangan asyik harapkan orang menjaga perasaan kita sahaja sedangkan kita tak pernah nak jaga perasaan orang lain . RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL ! 

2 comments:

coret coret disini !