Thursday, 23 February 2012

when english classes became photoshoot classes :D

Hello hello hello . hye blogger :D Assalamualaikum !
eheemmm , weell actually hari ni xde ape ponn yg na di sharekan sgtt :D heeee ~
ok , pagi tadi ade class english , tapi kannn , alaahaii mdm tu macam nak tana jerr mngajar , boring agaknye every sem aja bnde yg same  . kitorg ponn ape lagy , dah macam photoshoot classes jelaa pagi td =)
nak tengok takk ? =)
EYLISH.WANI.YAYA =D


NAMPAK TAK 'KEPOYOAN' NYE TUHH =P

CIKAH DEFORESTRATION awww :)

haaaa , COMELLLLL kannn !

MISS HAIFAA kiteeee !

TWINS :) korg adeee ? hee
SHIDA.MYRA.CIKAHH SO SWEET ^,^

TILL THE END OF CLASSES OHH BERGAMBAR ! -,-
KITORG SELALU KEBETULAN BAJU SAME WARNE . sweet kan *_*

Ok , fyi , class english kitorg mmg tak ramai , thats why laa pusing2 camera stilll muka yg same >,< hahaa .
Actually ade je lagii pic lainn tapii , macam dahh banyak sgtt je . hehhe . cukop laa nii enn =) tuu jee nak di share for today =)  I LOVE THEM VERY MUCH !

oppssss , and lastly =)

OWNER kne laa inteprem jugakk kannn >,<
hihihiii . OK BYEEEE =)


   

No comments:

Post a Comment

coret coret disini !