Wednesday, 15 February 2012

bibir tersenyum hati menangis :')

hye blOggie :) entri kali ni bertajuk bibir tersenyum htai menangis . apekah ? :) hmm , biaselahh perempuan ni emOsi nye lebih berbanding lelaki .sO , tersangat lahh senang utk hati ni terluka , hati menangis . adat la tuu kann PEREMPUAN :)
ok , tade pe pnn snanye . . hehe . ok , hari ni class start 8 a.m . err -,- aku paling laa tak suka class awal2 pagi nihh . emmm , malam semalam whole night aku x tdo . dah lepas subuh around 7 a.m baru aku lelap then rushing bgun class kol 8 kan . ape lagi , dekat class mate aku macam gini laa -,- pagi tuu class english :) memang aku minat bangat >< huh . selamat laa sir tak ngaja arini , dye bawak game2 yg pakai dice tuu , snake , ludo segala bagai . wahh :D segar terus mate aku O.O tapi best laa , aku ade main 1 game ni , tak salah aku name dye soldier chess kowt . agak nye laa . first time aku main , mmg mencabar otak laa . but finally i'm the winner . hihihi ^^, 
tapi , aku x puas hati betol laa hari ni , majoriti yg tersempak nan aku akan tegur aku , "ni apesal berkerut2 dahi ni ? garang betol ." classmates n roomates mmg takyah cakap laa . aku pelik jugak , tapi last2 aku perasan laa yg sebenarnye aku sepanjang hari ni asek berkerut je dahi . tak tahu laa nape :)



haaa . macam gini laa kerut2 nye ><

Hmm , btw , tak sabar nye nak balik rumah ><  na jmpe WWJ 1942 :)
hehhee , ok , pengajaran hari ni , dont take something for granted :)
that's all byebye =)

2 comments:

coret coret disini !