Tuesday, 14 February 2012

tercoret terlakar tidak seindah harapan ^,^

ASSALAMUALAIKUM :) hye bloggie ~
diam bukan bermakna lupa , jauh disudut hati , berbuku kerinduan yg teramat . wahhh :D 
Alhamdulillah syukur ke hadrat ALLAH yang Maha Esa kerana dengan limpah kurniaNya dapat lagi kita merasai nikmatNya yg tidak ternilai indahnya .
first of all , huh , tataw na cte ape :) heee , alhamdulillah , jejak 2012 ni umurku sudah mningkat ke agka 19 , semoga angka ini membawa seribu satu kematangan dalam diriku :) sekarang dah semester 3 . lagi 1 sem je na abis foundation nii ! wahh , ta saba na masuk main campus . Insyallah law tade kne repeat paper :) 
sedar tak sedar , lagi 2 minggu dahh nak mid sem exam . huh , dupdapdupdap ohh >< sem ni agak laa berat coz  amik 6 sub . fuhh ~ takpee , mak cakap , anak mak ni boleh ! cehh :D aku selalu call mak nangis2 , pastu mak mule laa nak nangis gak . hihiiihii ^^ tade laaa , kadang2 dahh stress sangat kann :) *i'm a tough yet tender =)
rindu nye laa pulak kat mak , takpee , sy balik minggu ni ! nanti ite story mory ehh :) 
                       
 ni la mak ite nan abg ite . cOMel enn :)

No comments:

Post a Comment

coret coret disini !