Sunday, 2 October 2011

cuti cuti cinta (; haha

haaa . hello bloggie (; assalamualikum . heee . lame x coret-2 disini . al kisah aku agak bzy . . bzy ? agak nye laaa . hahaa . xkesahh la pape ponn . haaa , senanye , aku da mle cuti sem . repeat , CUTI SEM . waaaa . boley ke ?bape lame ? haa , 3 BULAN bhaii (; lame kann . tapi aku x taw laa ku nak wat ape kat umah nii . da la dok sowg2 . mmg BEST sgtt la kan . paling2 pon aku akan ddok ngn 'abang' . abang laa . budk kecik tuhh adik aku tuhh . yg suke sngat gado ngan aku tuhh ==' errr .


ini laahh dye budak nye (;

ohho , al kisah , hary tuuh , dye rosak kan fon aku . haish ! pnye laah aku berapi . . rase mcm nak wrestling je ngn dye nihh . selamat laa budak kecik kan . . err ~ sabaa je laa . da a wat mke innocent gler siap bole ajak aku main lompat2 , ade ke patot ? haish ~ dasar budak2 . HAHAA .
hm , act , sedihh sebab tepakse bepisah ngn kawan2 . especially dormmate laa kann  sebb dowg tuu . . alaahaiii . . memeng the best ever after laa ! hee (;
malam seblom aku balik tuhh , kami melepak overnight melawat bndar nilai 4 the last timee . huu . lpas nii dah x jmpe dah NILAI , CFSIIUM NILAI jugakk . wuuuuuu :'(
dear , i cant stop SMILE .. thanx ALLAH , THANX my dear , , heheee . ape nihh ? xde ape2 laahh. haaa , aku balik2 jee kann . umah aku dah penoh degn barang2 kahwin . . cehh . . aku mcam pelik jugakk . hooo . lupe plak yg along dah nak nikah weekend nihh ! hoooo ~ excted wehhh ! mcm aku je plak kan ! HAHHAA ceehhh . blaja pon baru abes 1 sem . . ade haty nak kawen . haha . xde ponn . n lmbat lagi . . byak lagi bnde yg aku kejaa . . n aku ade trget aku yg tsndiri ! hee (;
aku nak ade MASTER , KERJA YG BAGOS , KERETA , RUMAH :DD
Waaaaaa . . tggi kan cite2 . . if ALLAH will (;
hahhaaa . . dah banyak sgtt merepek merapu meraban . hahaha . sekarang nihh aku dok umah surf tenet n cari cara2 nak wat kek . HAHA . ku sekarang nak belajar wat macam2 kek ! haa . mehh la datang bengkel ngn aku . haha . tetibe jerr (;
klaaa . nty coret2 lagiii . . k baiiiii (;

No comments:

Post a Comment

coret coret disini !