Tuesday, 27 September 2011

p/s : entry kali ini melibatkan hati dan perasaan air mata dan kesedihan . jika tidak berminat , boleh laa mengundurkan diri dari blog inih ~


ASSALAAMUALAIKUM ~ 
hariku bermula dengan tangisan syahdu hatiku ini . . ya ALLAH , sampai begini Engkau  uji kami , , 
malam semalam syhdu jee , xde sape ponn temankan aku . cehh , xpee , ak x mengharap ponn , sape laa yg sudi pulak kan ! huuu ~ penat dah mate nih nak kluarkan titisan permata . . tapi ,,na wat cane , penat x penat , dye still kua . haih ~ ok , mmgu nihh memang mggu AIR MATA utk aku , ade je bnde yg boleh buatkan aku mnangis :( soo , means , mggu nih pling sedih la bg aku . 

mate aku hari2 macam NIH .

sedih sedih sedih ! ! aku lgsg x lehh focus kat exam aku . ya ALLAH , aku memohon kekutan hati utkku , ttpi ape lah daye aku INSAN YG LEMAH =='
 hari ni aku rase stress giler . ! duush ! mcm de smthing yg mnghempap jatuh ats kepala aku nihh . haissh ~ SAKIT nyee , ><


AWAK ~
sy taw awak sakit kan ? sy paham , tp . . sggop awk kan ? hmm ~ tlong la bg sy pluang utk explain sume nye , awk tlong laa jgn wat kptsan mcm nihh . mse awak bg msg tuh smlm . sy rase mcm nak trjun bngunan je !




tapi , selamat ALLAH , masih sayangkan sy n die beri kekuatan kat sy lagi . TERIMA KASIH YA ALLAH .
xde laa sy terjon bngunan  , klaw laa iman sy nih xde , alamat nye , nnti awak kne tlong bacekan yssin utk saye ..
sy try nak jadi profesional . . profesional ? sgtt laar kan ~ haish ~ mmg sy nih kuat sgt ponn , kan ?
xpe , sy yakin , setipa masalah , ade penyelesaian nye , kan kan ? hari hari sy pjuk hati sy utk stop menangis , tp , hati sy nih DEGIL !!
Sy hope sgt awk wat kputusan yg betol , , tlong jgn biarkan sy cmni , , nnnti sy tkot sy jadi GILA ><
ye , sy taw , sy x layak ngn awak , sy ni xpernah na hargai awak , awak dah laa baik , mcm2 laa . sy nih ?? mmg x reti bersyukur , kn ? sy taw , sy x setaraf ngn awk kan ? :'( :'(
tapi , HATI  sy nihh hanye utk awak taw ! sy x na awk salah faham .
sy selalu dengar kata2 nih . . 'CINTA TAK SEMESTINYE MEMILIKI' . OUCCHHHH ><
bolehh ke macam nihh ? bg awk mgkin boleh .. tp sy ? NO ! !

xpelaaaa . sy xna ulas banyak2 . tapi , sy xkan  henti2 mintak maaf kat awak :(


kbaiii ~

4 comments:

  1. i know how you feel.
    i feel the same way like you did for this week.
    saba eh. memang rasa nak bunuh diri pun memula.hehe.
    tapi banyak2kn istighfar kayh.
    n menangis je sepuas yg mampu, coz itu je cara kita nak okay balik. :) nty dua tiga hari normal la balek kayh.

    ReplyDelete
  2. huuu ~ thanx sista (;
    i'll try ~ hope mcm tu laaa . . huuu ~sakit kan rase dye ? da laa tgah final exm pulak . mmg lg laa kn , , btw , thanx (;

    ReplyDelete
  3. yup, ble kaitan dgn org yg kita sayang mmg sakit, but nk bwt cmne kn. sokay, skg ni fkus fr exm.mybe susa ckit, but you can do it! :D okay dear, welcome ~

    ReplyDelete
  4. okey (; insyallah i'll try (;
    oh ALLAH , pliz give me strength !

    ReplyDelete

coret coret disini !