Tuesday, 27 September 2011

seribu satu cerita ~


ASSALAMUALAIKUM . . hye ! dah lame gler x update entry baru since da smbg stdy kat UIA nihh . hish ~ bukan ape , x sempatt . haa ? x sempat ? agknye laarrr . hahah :DD
hmmm . . since da masok U , mcm2 da jadi taw . . waaa ~ actually , still x ley na caye lagi yg aku nih da jadi stdent U ! well ~ hahhaa :)
so far , life kat sini ok jee . dormmate , classmate sume bez gler laa . memg korg the best laa wehhh ! haish ~ sdey je ble sem 1 ni dah nak abes , next sem x sure leh jmpe lagi kaannn . mesti aku akn MISS korg sgt2 . !


                                      
               classmate terCINTA <3


                                       

haiishh . . ape lagi nak crte nihh  . snanye banyak , tpi x terluah pulakkk . emm , korg nak taw x , ak kan , nga FINAL EXAM ! hhahhaa :) tapi xxe gaye lgsg ~
hm , nak gtaw jugakk . wat mase tdekat nihh , eylish al fiera (nme dlm fesbuk) hee , tleah meng-DEACTIVATE kan account fesbuk nye , haaa , , kenpe ? haaa , adelahhh sebb munasabab nye ,
but no worries , i'll be back (:
soo , da x dapat nak ber-fesbuk , ber-blog lahhh pulak yee . hee .


MOHD ARIFF FIKRI <3
 hm , sy taw awk marah sy kann  , xpee , sy sedar 2 mmg salah sy . . klaw sy jadi awk ponn , sy akan wat bnde yg same .
tp , awk taw x , sy rase bsalah gler kat awk , spnjg ary tuh , empangan air mate sy da x dapat nk tahan lagi . so , dye pon pecah laa , mcm WATERFALL taw !

MACAM NII LAA . .

sume bnde jadi x menentu , exam ponn da macam ape jee . hm , memang sy try nak focus kat exam dulu , tp , sy TAK MAMPU lahh awak ~
hmmm , sdey je saye hari2 , sampai rase mcm nak demam , haa , sy memg betol2 SAYANG kat awak taw .. awk je xtaw , ,


xpeee . . ape pon yg jadi , kte kne hadapi dgn tabah kan ? ok , awak pesan kat sy , jgn fikir sangat pasal nihh , ( dalam hati saye cakap , mcmne sy boleh nk lupekan awak ? MUSTAHIL awk taw x ! )
kalaw lahh awak taw yg betape sy nihh mntak maaf sgt2 kat awk , i'm so SORRY .
mmg senang kan sy say sorry kat awk , tapi , awk yg rasekan sakit nye , klaw awak nk taw , bkn awk je yg rase taw ! sy ponn rase jugak . xpe , sy bg awk mase . . awk cool dlu ehh , xpe . biar la sy yg macam org GILA kat sini tggu awak .
xpe , sy taw , ALLAH saje nak uji kita kan .  
ape ponn , i'm VERY2 SORRY , I NEVER MEANT TO HURT YOU DEAR :'(

dah bape hari awk x cntc sy lgsg . sy SEDIH taw awk ~ tp , nak wat cane , mesti awak lagi SEDIH kann dgn ape yg sy dah buat . tapi , sy XDE NIAT ponn :'(

ok lahhh , ttup cerita nihh . nnti ape pulak korg pkirkann . sebb xpaham . mesti korg rase , ape lah budak nihh merepek sorg2 ==' huhu ~

haaaa , nak taw x , jumaat niih , ak last exam , n aku akn balik on the next day , sturday , waaaa ~ sedih nye nak tinggalkan nilai yg terCINTA nihh . yelaa , sem depan kami dah kne pindah kat PJ , OMA ! i can't imagine how can i live there ~
hmm , semalam , class ak de laaa wat cket jamuan , kat mCd , huuu ~ even ak nihh x larat nak join , tp , ak terpakse laa sebb last kann . huu ~ ak xmkn sgtt ponn , sebb , aku mmg xde selera lgsg smnjak 2 mnjak nihh . asal makan jee , muntah balikk . yerwww =='
tpi , papeponn , korg mmg nice laa (;
aku mmg apprciate gler  ukhuwah yg terjalin nihh even bape bulan jee kite baru kenal ! hope next sem korg x sombong !
cite pulak pasal A-3-7 . ape tuhh ? haha . DORM aku laa . terCINTA  . i repeat , terCINTA . haaa , acc , hari ni ade yg dah balik , sebb dah habis exam . wuuu . sedih taw . dh la dye rapat ngn aku . huuu ~ sdey jee . FARAH , aku SAYANG kaw ! hmm , dye ni laa yg mule pggil aku CHIPMUNK ! chipmunk ? ape kene mgne laa ngn aku kann . haha . dye cakap muke aku mcm chipmunk , gaye aku makan ponn same , haha . then , budak2 lain ponn cakap bnde yg same , , agak laa melekat name tuhh kat aku . haha ... mesti aku MISS gler nk dgar org pggil aku 'CHIPMUNK' mse cuti nnti . huu ~


haaa . ni laah dye chipmunk . same ke ngn aku ? haha . entah laa (:
heee . ok laaa . dah x taw nak tulis ape . rase nyee laar . haha .

AINIL
FARAH
NAN SOFIAH
SUHAIDA
AZIMAH
FATHIAH
IRA
EIN
NADIA
HAYU
KIWI
SHIDA
IDA
NARD
JANNAH
ILA
NANA

ALLYSS SAYANG korg SANGAT2 . keep in touch (;
p/s : sorry for those who doesn't exist in this pixcha (;

oklaa . 2 jee . nnti laen kali allyss cte lagi ehh . kbaii (;

No comments:

Post a Comment

coret coret disini !