Thursday, 18 October 2012

Aku tetap aku.



Setelah puas mengutip semangat untuk teruskan kehidupan, aku pilih untuk mengambil jalan mudah. Ehh apakah. merepek sudaah. Aku bukan ahli falsafah yang mampu mengeluarkan seribu satu ideology, aku juga bukan seorang sasterawan yang mampu membuahkan ayat2 yang mampu menggamit jiwa, tapi aku adalah aku.
Sekian lama aku berdiam diri tidak mencoret sebarang cerita bukan bermakna aku telah lari dari dunia blog ini. Aku akui aku kerap kali menunda hasratku untuk mencoret perihal hatiku. Bukan aku tidak sudi untuk berkongsi, tetapi aku tidak pasti.
Fuhhhhh. hahaha macam apa  jee bermadah pujangga cenggitu kan. Hmm, ekceli banyak benda nak story mory tapi macam entahh laah. Ehh, haha.
Entry kali ni hanyalahh random sajaaa. nak cerita apa punn taktaw.
Btw, sem 1 2012/2013 dahh nak sampai ke penghujungnye. And now tengah final exam. haha sempat lagii update blog. Malas nak study awal-2. Ohhh thats Typical me.
3 more papers to go.
next is on 22oct
next is on 23oct
Lastly is on 24oct
Heavy gilaaa this sem ! wish me luck guys :)
Tetiba rasa sedih gila nak habis sem nii, sebab sem nii laa banyak sgtt pengalaman aku dapat. Seriously, even this semester is the hectic semester i ever had, but this semester was the awesome one.
yeahh, InsyaALLAH, kalau tade pape, akan masuk Garden of Knowledge and Virtue by end of January 2013.
Gonna miss this CFS,
gonna miss classmates,
gonna miss roomates,
gonna miss Guard2 kat sini =='
Gonna miss all the memories. Like seriously Gombak campus is totally different from this CFS.
And actually aku punn tak tahu lahh aku nak stay or tak kat sini. hmm hmmm. IIUM. Bannyak sangat kenangan kita bersama. Aicehhh. Tapi still tak leh lawan SAMTKKB ! :D
Insyallah, akan ber holiday plus minus 3 bulan jugakk lahh!
whoaaaa :O nak buat ape ehh? kerja? hahaha, macam takkk jeee. Mana pernah aku kerja :P Tak kan nak memerap kat rumah jee.
Habis laa jadi badak sumbu aku nanti. Qaireen pnn along dah hantar kat pengasuh. Hmm Hmmm, still thinking --' hihi.
Jadi suri rumah berjaya lahh wehh. Improve housewife skills. untung-2 boleh kahwin awal! lalalllaa ~
 sumpah merepek!

Hmmm, awak dah masuk Usim :)
so proud of you :)
Teruskan usaha usah mengalah. I will always be with you dear :)
No matter what no matter how no matter why no matter when my love is still with you.
Believe me dear ;)
And i miss u soo much. Take care there, jauhh tuu. hihi ^_^



sincerely: my cutest heart :)
















No comments:

Post a Comment

coret coret disini !