Saturday, 21 July 2012

taraaaaaa :)


habuk habuk . hehhe . assalamualaikum bloggie . lamee sudahh tak update blog nihh .tak sempat tak rajin tak tahu nak share ape , all in between lahh ! hmm , tade pendirian langsung kann .
first of all , happy ramadhan ! :) ahlan wasahlan ya Ramadhan . semoga kita sama2 mendapat barakah dibulan mulia ni , insyAllah :D
hmm nak story ape ehh . Haaaa ! ok , aku dah start sem baru :) lama lahh jgak sebenarnye . and the saddest moment when kena tukar group :( sobsob. satu subject satu class . imagine lahh ehh. sem ni ada 6 subject = 6 class . parak jugak nak mengingat classmates semua -.-
btw, syukur kehadrat illahi , sem ni dapat super awesome lecturers :)

-BRO AZIB
-BRO EL MUHAMMADY
-BRO SHAMSUDIN
-MISS MAISARAH
-MDM EMILIA
-MDM ZAHARAH
Alhamdullilah , so far semua macam ok lahh . but sem ni memang gile ahh , awal2 sem dahh busy gilaa dgn itu ini ==' sangat penat sebenarnye. takpe takpee , aja2 fighting ! last sem nii . insyAllah ! 

hehee. okk tuu about study lahh kann . ok , ni nak masuk pasal family pulakk . taraaaaa :) kami dah ade new family members laaaaa :) QAIREEN INSYIRAH :) she's so damn cuteeee . geram gerammmm !
dia ni lahir kecik jee . 2.49kg jee . sangat kecik . lahir awal 20 hari . memang unexpected lahh tiba2 along text cakap dah bersalin . sumpah terkejut . Alhamdulillah semuanye selamat :)
MAKSU :) hehe. memang kat rumah ni semua stok mengadap si qaireen ni jelaahh .al maklom lahh , first anak buah ! :)




qaireen insyirahh :*

hehe . cute kannn . awwww*

teringat kata2 salah sorg lecturers aku . alamakk , sebenarnye tak ingat yg mana satu . hehe . haaa , ape jelaa . ok , dia cakap , perempuan ni full with emotion then laki pulak high ego . yeahhh so true kot . but mase class tuh masing2 tanak ngaku . ok , actually bnde ni sgtt lahh penting at certain part in several time. yet kita jee anggap bnde ni negative =)
back to the basic , aku rase makin hari aku makin beremosi lahh . aigoo -'- sangat2 lahh cepatnyee terasa hati . even benda kecik . ape niii allyss . kemon lahh . awak dah besar !! tapi jangan risau , aku sekarang ni kalau terasa hati , akan lebih memendam . well no one want to listen to my heart. hati sendiri, buat apa nak susah2 kan orang lain . kann ^_^
and aku mula menyedari , hidup tidak selalu nya indah , langit tak selalu cerah ~

kalau camnii kan best :)

jika ada kesilapanku , maafkan lah diriku oh sayang ...

ok, all in all, iloveyouuu :)
tata ^__^
Ya Allah...
jikalau dia baik untuk dunia dan akhiratku,,,maka dekatkanlah kami...
tapi jikalau dia buruk untukku, maka jauhkanlah kami,
hilangkanlah ingatanku akan kehadiran dirinya,,
berikanlah kami dengan ganti yang lebih baik Ya Allah...



No comments:

Post a Comment

coret coret disini !