Sunday, 23 October 2011

TALAM .

WITH THE NAME OF ALLAH , THE MOST GRACIOUS AND MERCIFUL ~
OK , heee . hype ! topik hari ni . TALAM , talam apekah ?
talam yg nii ke ?


ERRR ~ haaa , ape kes talam2 nihhh , kuih talam ke ape . ok , tau kan 'si talam dua muka' . ? haa , bnde tu laaa kau nak cite , emm , kite ni manusia bise jee , k aku admit bnde tuh , p , , bkn nye kte x bleh nak avoid bnde2 ceni , lagi2 towards our own friends , what the @#$%%^ laa kann wat cani .
Err , nape ? aku kne kee ? ade laa cket2 . cket2 ? bnyak mngkin . ok , tpi aku profesional ! x mcm ko ! dushhh ! ok ,ni namenye tahap KARMA !
ok , aku rase ko ni bkan kuih talam yg selapis due , tapi belapis2 .


macam nii laaa ibarat nyeee . tapi bukan kat aku sorang aku ase ko wat cmni . kat sume orang . errr . ape laa nak jadi . oppssss , sorry laa terBACKBITTING tapi mngatakan kebenarann . ! ceittt .
sorry laa ehhh . err , aku bukan nye sebot ponn sape ko .

ok laaaa , mals laa nak merepek pnjang2 , maka nye , jadi manusie tuhh biaralahhh ber adab ckett . kann .
xpelaaa , aku paham ape situasi koo , ok . kawan2 yg lainn , jangan laa jadi TALAM 2 MUKA .
baru laaa bolehh hidop HAPPY cmni .



kbaiii !

No comments:

Post a Comment

coret coret disini !