Monday, 21 May 2012

YELLOW-PASS OHSSEEMMM :*


Err errr . fuhh fuhh . bismillah ~ ya ALLAH , reeenndduuu giler nak berblogging . hmm , mmg ade niat nak update blog yg bersawang nihh . tapi tak tercapai pulak . dunno why . alasan ! haha . btw , hye bloogie ! assalamualaikum :)
okayy , ekcelli banyak sgt nak story morry , tapi nvm laahh sikit lahh eahh :)
ALHAMDULLILAH :
Semuanya sudah berakhir . penantian . debaran . kesyukuran . Thanx awak :) masih ade kesempatan diantara kite  untuk menikmati keindahan kasih sayang tuu ^__^
Sem 3 berakhir . sobsob T_T
Cuti bermulaaa ! ! :D
Berdating with sayang sayang sekalian :)
Kenduri kendara :)
RESULT ! *mati laa aku*

okayy , back to the topic :) hari tuhh kami ARC-ans ber hiking at YELLOW-PASS CAMERON HIGHLAND . woot woot ohhseem kowt . even penat gila nak mampuihhhh***
okayy , isnin . konon2 nak start hiking pagi laa , at last around 1 stgh baru start hiking nyee -.- okayy . starting point dye sggttt laahh teruja baqq hang ! gila tinggi . pancit gila mula2 tuhh -,-

Okayy , around pukul 8 aku dahh sampai atas ! ALMOST 6h++ jugak laa nak smpai puncak !woot woot happy gila bila dah sampai sebab daahh penat gila kot ! dahh laa ngn hujan nye + gelap + beg berat gilaaaa** memang rasa macam nak mati -_-

STARTING POINT TEPI JALAN -,-






                                        

                                        

                                        

                                                    

                                      

okayy , seriouslyy kat atas tersangattlahhh sejuk gillaaa . malam tuhh 10degree celcius jee oii -,- sumpah beku gilaa baq hang ! malam tuhh happening laahh lawak ponn ada macam2 perangai diorang niihh :)
esok pagi2 tuhh dorg ajak turun carik water point . err . aku ponn join lahh . committee kann . 3 org je pmpwan . ingatkann dekat . mak aihh bapak jauh giler water point nye . kecik lakk tu sungai nye . turun laa g basuh mass tin amik air minum n air utk masak . at last penat giler tapi best laa sebab dapat warm up before nak turun puncak pagi tuhh .
okayyy , kami turun start pkol 10.30 lbihh kurang laa n sampai bawah 3.30 ! whoaa ! laju kann . well dah fit cket laahh . pancit tuhh pancit laahh jugak :3
tapi disebabkan org last sampai bawah kol 5 , 5 stgah baru bas gerak balik . lame gler kitorg tggu kat bawah . 
dahh laa macam2 jadik kat bawah . haih -'- koyak lutut nihh. till now tak elok2 lagii luke .
boley pulak jadi dugong terdampar kat tepi longkang ==' nampak tak penatnye tuhh :) HAHA .
KENANGAN KENANGAN ! 
                                           

                                            

                                            

                                                      

      
mate kami same same ade luka kan gaber HAHA
Malam tu sampai rumah around pukul 11 -'-
PENAT GILA . SATU BADAN SAKIT -.- LUKA N LEBAM BERSEPAH SEPAH .
esok pagi bangun2 tidur memang dah tak lehh nak gerak sangat . ape lagii . menangis laah -_- HAHA . 
sumpah sakit gila badan . tak boleh naik n turun tangga oii ! -.-
mak ape lagiii bising bising lahh cakap tuulaaahh panjat lagi tinggi tinggi . at last mak urutkan :) sayang makk oii ! :)
n sakit nihh berlarutan beberape hari jugakk laahhh . seksa oii . tapi bestt :)
okayy , tu je kowt . macam dah lame sgtt . btw , u all are very AWESOME :)


this is me . buruk kbaiii ^__^
                                                        


2 comments:

  1. HAHHAAA . UNTUNGLAAAHHHH SANGATTTT :) elehh , nanti kau ponn same ^__^

    ReplyDelete

coret coret disini !