Friday, 6 April 2012

may dreams come true :)




fuhh fuhh fuhhh tepi tepi . sang pari2 nak memasang angan2 japp :) HAHA .
hye bloggie , hye semua ! :D
hmm , sorry lame tak update sebab nye al maklom laa nak dekat PRU ke 13 ni , aku mmg la sgt busy . well aku ni ade kne mgne laa ngn menteri2 sume ni . Rosmah mungkin . HAHA . okayy btw , tersgtt laahh busy dengan assignment , quiz presentation meeting laa semua laahh -,- and maybe sometimes aku x terajin nak update :)
hmmm , haaaa . nak dengar angan2 aku tak ? okayy , pejam mate ! haha .

emm , memandangkan ni dah nak dekat habis sem , wahh . n tinggal 1 sem je lagyy nak habiskan foundation n duduk kat bumi pj tuhhh -,- insyAllah if tade kne repeat ape2 paper . AMINNN :)

DREAMS DREAMS DREAMS :)
okayy , insyallah , januari 2013 aku akn menyambung pelajaran dalam bachelor __________ .
korang tolong isikan boley ? haha . emm , taktaw lagyy nak amek major ape . depends kat cgpa n kne wat istikharah :) hehe

okayyy n degree selalu nye paling lame 4 tahun , n paling cepat 3 tahun . kott --'
hehee . okayy , andai kate aku habis degree umur 23 , ehh 23 ! emmm , nak kerjaaaa ! nak carik duit , nak

-------> beli kereta SENDIRI , rumah SENDIRI . InsyAllah =)
tak kira ape ponn halangan aku nak jugakk ! (semangat)

-----> kalo umur 24 kannn , jodoh dah sampaiii , boley laaa _______ . haha
sape laa nak kat aku ni ! kahkahkah ~

-----> insyAllah kalau ade rezeki , nak sambung master dalam mase terdekat !
(konon2 typical gila study) haha

-----> aku nak jadi seorang yg workaholic laa ! hahaa.

-----> nak bukak taska n tadika . sampingan je ,
 (entah sape tah yg nak uruskan aku ponn xtaw) haha

-----> emmm , nak ubah diri , to be better muslimah .
and need someone that can guide me to that path :) insyAllah =)

okayyy , ehh ni kan dreams utk umur aku around 23-26 kot .
after 26 kne laa ade dreams lain pulakk .
wahh poyo je aku ni . look forward laaa konon nye .
ahh , x kire ! i'll ensure at least 3 dreams aku ni will come true !
insyAllah . nothing's impossible :)



haaa nak jazzz !





bungalow SENDIRI ! waahh :p

and that's ALL :)

3 comments:

  1. haha. dear, may ur dreams come truee !

    ReplyDelete
  2. moga menjadi kenyataan eylish..:D

    ReplyDelete
  3. hahahaa , teringat aku berangan suruh kau jadi perunding perkahwinan aku.. sekali hujan tengah jalan je aku dengan die. wakakaka,
    may allah bless you sohabati .. uhibbuki fillah :)

    ReplyDelete

coret coret disini !